Όροι Χρήσης

  1. Αποδοχή των Όρων Χρήσης

α. Οι παρόντες Όροι Χρήσης, οι οποίοι περιλαμβάνουν την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Όροι ιδιωτικότητας), και την Άδεια Χρήσης Χρήστη , για τα cookies και τις διαφημίσεις στο Internet (Cookies), και, στο βαθμό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης, διέπουν τη χρήση της ιστοσελίδας fokal.gr, αποδέχεστε και συμφωνείτε με αυτούς τους Όρους Χρήσης. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους Όρους Χρήσης, μην χρησιμοποιείτε την υπηρεσία και ιστοσελίδα fokal.gr.

  1. Αλλαγές στους Όρους Χρήσης.

Η ιστοσελίδα fokal.gr, μπορεί, κατά καιρούς, να αλλάξει αυτούς τους Όρους Χρήσης, συμπεριλαμβανομένης της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, την Άδεια Χρήσης Χρήστη και τους όρους κοινωνικής δικτύωσης. Οι αναθεωρήσεις αυτές πρέπει να τίθενται σε ισχύ αμέσως ωστόσο προβλέπεται για τα υπάρχοντα μέλη, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, να εφαρμόζονται 30 ημέρες μετά την ανακοίνωση.

  1. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Οι προσωπικές πληροφορίες υπόκεινται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Όροι ιδιωτικότητας), οι όροι της οποίας είναι στην σχετική σελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να κατανοήσετε τις πρακτικές μας.

  1. Επικοινωνία

Με τη χρήση και επίσκεψη στην ιστοσελίδα fokal.gr, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη λήψη ηλεκτρονικών επικοινωνιών από την ιστοσελίδα fokal.gr, σχετικά με το λογαριασμό σας. Η επικοινωνία αυτή μπορεί να περιλαμβάνει την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δώσατε κατά την εγγραφή σας ή με την δημοσίευση ανακοινώσεων σχετικά με την ιστοσελίδα fokal.gr, ή στη σελίδα "Ο λογαριασμός σας” και θα περιλαμβάνει ανακοινώσεις σχετικά με το λογαριασμό σας (π.χ., αλλαγή στο κωδικό πρόσβασης, επιβεβαιωτικά e -mails και άλλες πληροφορίες συναλλαγών) και αποτελούν μέρος της σχέσης σας με την ιστοσελίδα fokal.gr. Συμφωνείτε ότι όλες οι ανακοινώσεις, οι συμφωνίες, γνωστοποιήσεις που σας στέλνουμε ηλεκτρονικά, ικανοποιεί όλες τις νομικές απαιτήσεις περί επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε έγγραφων κοινοποιήσεων. Θα πρέπει να διατηρείτε αντίγραφα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών, εκτυπώνοντας ένα αντίγραφο σε χαρτί ή αποθηκεύοντας τες σε ηλεκτρονική μορφή. Επίσης δίνετε συγκατάθεση σε λήψη ορισμένων άλλων κοινοποιήσεων από εμάς, όπως ενημερωτικά δελτία σχετικά με νέες δυνατότητες και περιεχόμενο, ειδικές προσφορές, προωθητικές ανακοινώσεις μέσω e-mail ή με άλλες μεθόδους.

5. Ιστοσελίδα fokal.gr

Πρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να γίνετε μέλος της fokal.gr. Τα άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία μόνο με τη συμμετοχή ενός γονέα ή κηδεμόνα, κάτω από το λογαριασμό του γονέα ή κηδεμόνα όπου και οι 2 υπόκεινται σε αυτούς τους Όρους Χρήσης.

α. Η ιστοσελίδα fokal.gr και οποιοδήποτε περιεχόμενο προβάλλεται μέσω των υπηρεσιών μας, είναι μόνο για προσωπική και όχι εμπορική χρήση.

β. Συμφωνείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα fokal.gr, συμπεριλαμβανομένων όλων των χαρακτηριστικών και λειτουργιών που σχετίζονται με αυτές, σύμφωνα με όλους τους ισχύοντες νόμους, κανόνες και κανονισμούς, ή άλλους περιορισμούς σχετικά με τη χρήση της υπηρεσίας ή του περιεχομένου αυτής. Συμφωνείτε να μην αρχειοθετήσετε, να κατεβάσετε (εκτός από μέσα προσωρινής αποθήκευσης που απαιτούνται για προσωπική χρήση), αναπαράγετε, διανέμετε, τροποποιήσετε, προβάλετε, επιδείξετε, δημοσίευσετε, αδειοδοτήσετε, δημιουργήσετε παράγωγα έργα, η προσφέρετε προς πώληση ή χρήση (εκτός εάν επιτρέπεται ρητά σε αυτούς Όροι Χρήσης περιεχομένου) του περιεχομένου και των πληροφοριών που βρίσκονται ή προέρχονται από ή μέσω της ιστοσελίδας fokal.gr, χωρίς τη έγγραφη άδεια από την ιστοσελίδα fokal.gr και των δικαιοπαρόχων του. Επίσης, συμφωνείτε να μην: παρακάμψετε, αφαιρέσετε, αλλοιώσετε, απενεργοποιήσετε, υποβαθμίσετε ή ματαιώσετε οποιαδήποτε από τις προστασίες περιεχόμενου στην υπηρεσία της ιστοσελίδας fokal.gr χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε robot, spider, scraper ή άλλα αυτοματοποιημένα μέσα για να αποκτήσετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα fokal.gr. Να ανακατασκευάσετε, να αποσυνθέσετε ή αποσυναρμολογήσετε οποιοδήποτε λογισμικό ή άλλα προϊόντα ή διαδικασίες προσβάσιμες μέσω της ιστοσελίδας fokal.gr. Να εισάγετε οποιοδήποτε κώδικα ή προϊόν ή να χειριστείτε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας fokal.gr με οποιονδήποτε τρόπο ή να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μέθοδο εξαγωγής ή συλλογής δεδομένων. Επιπλέον, συμφωνείτε να μην ανεβάσετε, αναρτήσετε, e-mail ή να στείλετε με οποιονδήποτε τρόπο ή να μεταδώσετε οποιοδήποτε υλικό που έχει σχεδιαστεί για να διακόψει, καταστρέψει ή περιορίσει τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού ή εξοπλισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού που σχετίζονται με την ιστοσελίδα fokal.gr, συμπεριλαμβανομένων τυχόν ιούς λογισμικού ή οποιοδήποτε άλλο κώδικα, αρχεία ή προγράμματα.

6. Αποποιήσεις Εγγυήσεων και περιορισμοί ευθύνης

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ FOKAL.GR ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ που συνδέονται με αυτή, ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ που συνδέονται με την υπηρεσία FOKAL.GR, παρέχονται "ΩΣ ΕΧΕΙ” ΚΑΙ "ΩΣ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ” ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ. Η FOKAL.GR δεν εγγυάται Ή ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ FOKAL.GR ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ Ή ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΛΜΑΤΑ. Η FOKAL.GR ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ εφαρμογών, των δικτυωμένων ΜΕ ΤΗΝ FOKAL.GR συσκευών, ΚΑΙ του FOKAL.GR λογισμικού (συμπεριλαμβανομένης της συνεχούς συμβατότητάς τους με τις υπηρεσίες μας).

α. ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ η FOKAL.GR, δεν θα ευθύνεται (Από κοινού ή μεμονωμένα) ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ Ή ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ, ΕΜΜΕΣΗ Ή ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗ ΖΗΜΙΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ Ή ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΛΑΒΗ.

β. ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ Ή ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ Ή ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ είδους ζημιών. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ορισμένοι από τους παραπάνω περιορισμούς του παρόντος άρθρου ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

γ. ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΔΕΝ επηρεάζει τα Μή Ανακλήσημα ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. Εάν οποιαδήποτε διάταξη ή διατάξεις των παρόντων Όρων Χρήσης φαίνεται να είναι άκυρη, παράνομη ή μη εκτελεστή, η εγκυρότητα, νομιμότητα και εκτελεστικότητα των υπολοίπων διατάξεων παραμένουν σε πλήρη ισχύ και εφαρμογή.