Ελληνικά - Greek

Δράσεις Ομάδας 2021

- Στο πλαίσιο της καραντίνας και της προσωρινής αναστολής τής δια ζώσης λειτουργίας του Συλλόγου, συνεχίστηκε η φωτογραφική δράση των μελών μέσα από τη Διαδικτυακή ομάδα (δημόσια και κλειστή) και τη δημοσίευση φωτογραφιών τους, καθώς και άρθρων – κειμένων σχετικών με τη φωτογραφία. - Επίσης, τηρώντας κάθε φορά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αντιμετώπιση του Covid19, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ,πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια του έτους οι φωτογραφίσεις για τη δημιουργία του ημερολογίου 2021 με θέμα  τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων ‘‘Μαρία Κάλλας’’ του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας.


- Μάιος 2021: Έναρξη των δια ζώσης συναντήσεων της Φ.Ο.ΚΑΛ.


-23 Ιουλίου 2021: Παρουσίαση - ανοιχτή συζήτηση, με αφορμή την παράσταση Nadja-Whoam I? της χορογράφου Αθανασίας Κανελλοπούλου, εμπνευσμένη από το έργο της ΦραντσέσκαΓούντμαν, στο café Κούνιες, στο πλαίσιο του 27ου Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.


- 16 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου 2021: Φωτογράφιση των μαθημάτων του 3oυ Διεθνούς Θερινού Σχολείου Θεάτρου Καλαμάτας – KaDISS 2021.


- 28 Νοεμβρίου 2021: Σεμινάριο του Βασίλη Μακρή με θέμα: ‘‘Αρχιτεκτονική Φωτογραφία’’ στο χώρο της Φ.Ο.ΚΑΛ.

Έχει διαβαστεί 83 φορές
Προηγούμενο άρθρο
Δράσεις Ομάδας 2022
Επόμενο άρθρο
Δράσεις Ομάδας 2020
ΘΕΜΑ ΜΗΝΑ ΦΙΛΩΝ

Δύο

Θέμα Μήνα - ΔΥΟ

Θέμα μήνα για τους φίλους της ομάδας μας στο Facebook.
Πάρε τη μηχανή ή το κινητό σου, δες το θέμα αυτού του μήνα και ανέβασε τη δική σου λήψη στην ομάδα των φίλων.

Δείτε το θέμα μας στο Facebook

Ενημερωτικό δελτίο

Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Επικοινωνία

Social Media